Tillväxtföretag från Malmö tar byggmatchen på allvar

Det byggs som aldrig förr, och det gäller också hos Malmöföretaget Areco som kommer att dra igång sin senaste produktionslinje i den nybyggda fabriken på 4500 kvm i mitten av mars.

- Vi agerar i branschen som en bra anfallsspelare på en fotbollsplan, spelar längst fram och gör mål. Vi har återinvesterat de fina vinster vi haft de senaste 15 åren. Det blev förvärv av både maskiner och hela företag. I år blir det extra spännande att visa upp oss på Nordbygg som är byggbranschens största arena i Norden, säger koncernchefen Peter Areskog.

Nordbygg är en mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och arrangeras jämna år på Stockholmsmässan med ca 900 utställande företag och har runt 50 000 besökare.

I år är Areco representerat på Nordbygg med samtliga fem affärsområden, Areco Metals, Areco Profiles, Areco Direct, Areco Contractor och Areco Properties.

- Ingen konkurrent är så bred som vi idag. Vi har hela tiden varit fokuserade på de kundgrupper vi har velat komma åt. Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar genom att utnyttja synergin som uppstår mellan våra fem affärsområden. Med ett komplett utbud av varor och tjänster vill vi vara kundernas självklara partner, hela vägen från rivning till färdiga stålbyggnader, avslutar Peter Areskog.

För mer information kontakta:
Peter Areskog, Koncernchef, 0705-54 20 30

Kontakt

Huvudkontor:
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö

Scroll