Lediga tjänster

Areco Profiles är idag en av de ledande aktörerna inom tillverkning av byggplåtsprodukter och riktar sig till byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter. Kunderna finns i 25 länder, produktionen och försäljningsställen i ett flertal europeiska länder.I Malmö har Areco Profiles sedan 2004 en fabrik för tillverkning av tak- och väggplåt, takpannor, lättbalk och plåtslageriprodukter. Här hanteras ca 4 miljoner m2. I Malmö finns sedan 2012 även en fabrik för produktion av takavvattningsprodukter.

Projektingenjör/Konstruktör

Som projektingenjör är du en viktig del i försäljning av byggobjekten. Efter nödvändig grundutbildning i produktkännedom och tunnplåtskonstruktion kommer du att arbeta med projektering som innefattar konstruktionsberäkningar, ritningsarbete samt specifikationer avseende Areco's produkter. Du fungerar också som teknisk support till säljare och kunder samt arkitekter och konstruktörer.

Projektingenjören rapporterar till säljchefen som är placerad i Malmö. Det kan förekomma resor i tjänsten då du får möjlighet att följa med säljarna ut på kundbesök.

Kvalifikationer
Du är högskole-/gymnasieingenjör inom bygg med en praktisk erfarenhet från byggbranschen, gärna från fältet. Du har utbildning och erfarenhet att jobba i AutoCAD 2D samt goda kunskaper i engelska såväl skriftligt som muntligt.

Personlighet
Som person är du drivande och strukturerad med en öppen inställning. Du har lätt för att kommunicera och har en förmåga att driva flera projekt parallellt. Du har en helhetssyn men fastnar inte i detaljer samtidigt som du är tillräckligt noggrann för att leverera ett gott resultat. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att föra en teknisk diskussion med både kollegor och kunder.

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka din CV och ett personligt brev via e-mail till maria.larsson@asearch.se, vid frågor ring Maid Kulasin på 0732-36 95 93.

Välkommen med din ansökan!

Objektsäljare mot byggindustrin

Som Objektsäljare hos oss kommer du bedriva försäljning mot primärt byggindustrin och distriktet omfattar Östra Götaland alternativt Östra Svealand. Du ansvarar självständigt över din egen kundportfölj och dina kundprojekt samt bearbetar aktivt såväl nya som befintliga kunder med fokus på att identifiera optimala lösningar efter kundernas behov. 

I arbetet som säljare hos oss på Areco Profiles kommer du att dra nytta av ditt teknikintresse, förståelse och intresse för att leverera rätt lösningar. Du kommer ha tätt samarbete med vår teknik och säljavdelning. Du bor med fördel i Malmö med omnejd alternativt kring Mälardalen och rapporterar direkt till säljchefen.

För att vara framgångsrik här krävs att du, precis som vi andra, har en stark egen motor och en tydlig ambition att skapa resultat. Samtidigt är det viktigt att du har förståelse för kundkrav såsom leveranskvalitet och leveranssäkerhet. En del för att uppnå detta innebär att du jobbar tätt mot produktionen.

Våra kunder finns både inom industrin och inom den kommersiella sektorn i form av olika, hall- och industribyggare samt stomleverantörer mm.

Inom bolaget finns en hög ingenjörskompetens. Våra tekniker i Malmö och Alingsås arbetar med projektering som innefattar konstruktionsberäkningar, ritningsarbete samt specifikationer åt våra kunder. Vi arbetar kontinuerligt för att vara flexibla och anpassar både organisationen samt produkterna efter våra kunders krav.

Vi söker dig som:
Som har yrkesutbildning eller högskoleutbildning inom bygg alternativt erfarenhet som platschef, byggledare eller ledande montör. Du har arbetslivserfarenhet från byggbranschen (byggbolag, konsultverksamhet eller egen firma).

Har du arbetat som försäljningsingenjör, projektsäljare, säljare är det meriterande. Du har god byggnadsteknisk, ritningsförståelse.

Du är van att öppna dörrar är robust/uthållig och drivs av att prestera resultat genom högt tempo och sunda affärer är praktisk och förtroendeingivande, strukturerad och kreativ i att finna nya affärsmöjligheter.

Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka din CV och ett personligt brev via e-mail till maria.larsson@asearch.se, vid frågor ring Maid Kulasin på 0732-36 95 93.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Huvudkontor:
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö

Scroll