Lediga tjänster

Areco Profiles är idag en av de ledande aktörerna inom tillverkning av byggplåtsprodukter och riktar sig till byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter. Kunderna finns i 25 länder, produktionen och försäljningsställen i ett flertal europeiska länder.I Malmö har Areco Profiles sedan 2004 en fabrik för tillverkning av tak- och väggplåt, takpannor, lättbalk och plåtslageriprodukter. Här hanteras ca 4 miljoner m2. I Malmö finns sedan 2012 även en fabrik för produktion av takavvattningsprodukter.

Projektingenjör/Konstruktör

Som projektingenjör är du en viktig del i försäljning av byggobjekten. Efter nödvändig grundutbildning i produktkännedom och tunnplåtskonstruktion kommer du att arbeta med projektering som innefattar konstruktionsberäkningar, ritningsarbete samt specifikationer avseende Areco's produkter. Du fungerar också som teknisk support till säljare och kunder samt arkitekter och konstruktörer.

Projektingenjören rapporterar till säljchefen som är placerad i Malmö. Det kan förekomma resor i tjänsten då du får möjlighet att följa med säljarna ut på kundbesök.

Kvalifikationer
Du är högskole-/gymnasieingenjör inom bygg med en praktisk erfarenhet från byggbranschen, gärna från fältet. Du har utbildning och erfarenhet att jobba i AutoCAD 2D samt goda kunskaper i engelska såväl skriftligt som muntligt.

Personlighet
Som person är du drivande och strukturerad med en öppen inställning. Du har lätt för att kommunicera och har en förmåga att driva flera projekt parallellt. Du har en helhetssyn men fastnar inte i detaljer samtidigt som du är tillräckligt noggrann för att leverera ett gott resultat. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att föra en teknisk diskussion med både kollegor och kunder.

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka din CV och ett personligt brev via e-mail till maria.larsson@asearch.se, vid frågor ring Maid Kulasin på 0732-36 95 93.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Huvudkontor:
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö

Scroll