Areco Profiles expanderar i Norge

Areco Profiles öppnar nytt försäljningskontor i Trondheim, Norge och samtidigt anställer två projektingenjörer.

Areco, med huvudkontor i Malmö, har haft en bra utveckling de senaste åren och planerar för fortsatt expansion.

– Vi befinner oss i en spännande fas där vi ser en ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster i Norge. Med det nya kontoret kommer vi att öka tillgängligheten och stödja befintliga kunder i regionen. Vi räknar med att Norge kommer att vara en av Areco’s största marknader inom 2-3 år, säger Morten Andersen, VD för Areco Profiles i Norge.

– Areco är ett stabilt bolag med stark ekonomi och höga ambitioner. Vi ser det som en spännande utmaning att få vara med och bygga upp verksamheten i Trondheim, säger Håkon Sunde och Øivind E. Berg, nyanställda projektingenjörer.


Areco är en svensk privatägd koncern som bildades 1944 och är idag en av de ledande aktörerna inom tillverkning av byggplåt. Kärnverksamheten riktar sig till byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter. Koncernen med för närvarande 10 dotterbolag och 160 anställda omsätter ca 1 miljard kronor och fortsätter att expandera i snabb takt. Kunderna finns i 25 länder, produktionen och försäljningsställen i ett flertal europeiska länder.

För mer information kontakta:
Morten Andersen, +47 99 51 00 50

Kontakt

Huvudkontor:
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö

Scroll